KARUSOMA    TAIDE    REFERENSSIT    KAUPPA    YHTEYSTIEDOT    MEDIA    KLUBI

Karusoman asiakkaita ovat mm. nämä hienot yritykset ja brändit:

Supercell
Royal Ravintolat
Gramex ry
L’Oreal Finland
Solar Films
Grillifilms Oy
Suunnittelutoimisto Alinikula
Islet Group Oy
Urheiluhallit Oy
Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy
Teho-Opisto
Mainostoimisto Reflex
Quru
Altor Equity Partners
Töölön Laskenta Oy
Haiku Sushi
Attendo Kokkolan Aalto
Rocktehdas Hyvinkää
I-Lo Helsinki
Kiinteistötyönantajat ry
Sininauhasäätiö
JP-Mainos
Rock My Business

Asiakkailta saatua palautetta:

Meidän Karusoma tuli sulostuttamaan olohuonettamme noin vuosi sitten keväällä. Paikka oli ennalta harkittu ja toiveenamme oli jotain vihreää, koivumaista ja metsää - puuta ja luontoa. Saimme kaiken tämän ja vielä enemmän. Ville piti meidät erinomaisesti ajan tasalla työn tekemisen eri vaiheissa, toimitus piti ja kaiken kruunasi ystävällinen palvelu. Ihan mahtavaa!
Sari Kejonen

Neljän Karusoman omistajana olen vilpittömän kiitollinen upeasta ja uniikista taiteesta sekä mahtavasta palvelusta. Ensimmäinen teos jopa tuotiin taiteilijan itsensä toimittamana suoraan kotiovelle. Näin tehdään uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita.
Anna Jaamala

Otin aluksi Villeen yhteyttä sähköpostilla ja sovin käynnin studiolle. Sain todella ystävällistä ja hyvää opastusta, ja päädyin tilaamaan teoksen. Siitä tuli upea, juuri sellainen kuin olin toivonut. Ville osasi sekä upeasti tulkita hieman kömpelöitä toiveita että toteuttaa ihanan teoksen. Asiointi ja yhteydenpito oli todella helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Esimerkiksi sähköposteihin sai todella nopeasti erittäin hyvät vastaukset ja muita neuvoja. Asioinnista Karusoman kanssa suorastaan tuli hyvälle tuulelle. Ja mikä tärkeintä, teos, jonka saimme kotiimme, on mielestäni ihana - yhä vieläkin.
Jenni Fröberg
Uniikkeja maalauksia järkihintaan