KARUSOMA    TAIDE    REFERENSSIT    KAUPPA    YHTEYSTIEDOT    MEDIA    KLUBI

Karusoma Klubi on uudenlainen taidelainaamo, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia kotimaisesta maalaustaiteesta edulliseen kuukausihintaan. Toisin kuin yleensä, tässä Klubissa maalauksia oikeasti lainataan eikä vain osteta osamaksulla. Klubin jäsenyys on mainio idea sinulle, joka nautit taiteen katselemisesta kotonasi, mutta et välttämättä halua sitoutua tiettyihin teoksiin tai ylipäätään omistaa taidetta. Klubi toimii hyvin myös yrityksille, jotka haluavat esimerkiksi asiakastiloihinsa säännöllisesti vaihdettavissa olevaa upeaa taidetta.

Klubin jäsenyys ostetaan aina puoleksi vuodeksi kerrallaan ja sillä saa jäsenyyden ajaksi lainaksi yhden ison tai kaksi pienempää Karusoma-teosta. Jäsenyyden saa uusia niin monta kertaa kuin haluaa ja lainassa olevat taulut voi jäsenyyden aikana vaihtaa toisiin. Jäsenyyksiä voi myös ostaa useampia, jos haluaa lainata useampaa kuin kahta teosta kerralla. Edullisen kuukausimaksun hinnalla voit olla varma, että sinulla on aina kotonasi vuodenaikaan, sisustukseen ja mielialaasi sopivaa taidetta. Ja jos asunto vaihtuu, niin voit vaihtaa taulut uuteen kotiisi sopiviin.

Puolen vuoden jäsenyys maksaa 120 euroa (20 e/kk) ja sen voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Jäsenyyden päättyessä lainassa olleet taulut palautetaan Karusomalle tai lunastetaan itselle erikseen sovittavaan jäsenhintaan, joka on aina normaalihintaa edullisempi.

Klubiin voi liittyä tulemalla käymään Karusoman studiolla Urheilukadulla Helsingissä. Lainataulut saa mukaansa heti kun jäsenmaksu on maksettu. Varaa studiovisiittiaika tästä tai ottamalla yhteyttä: ville@karusoma.com, 050-4000691.

Jäsenten määrä Karusoma Klubissa on rajoitettu, jotta teoksia varmasti riittää kaikille. Nyt siis kannattaa olla nopea ja liittyä ensimmäisten joukossa uudenlaiseen taideyhteisöön, joka taatusti tuo väriä ja iloa elämääsi.
Uniikkeja maalauksia järkihintaan